Ny cykelsti indviet

02:02

Foto: Per Frank Paulsen

1 af 2

En længe ventet cykelsti mellem Blokhus og Fårup blev indviet i dag. Borgerne i Blokhus har ventet i over 30 år på at kunne komme sikkert fra Blokhus til Fårup med cykel.

Borgerne i Blokhus har ventet længe på deres nye cykelsti, som med støtte fra Vejdirektoratet endelig er blevet en realitet.

- Nu er jeg barnefødt i området og i al den tid jeg kan huske, der har vi ventet på den. Så 30 år, mindst 30 år, siger cyklist Merete Fuglsang Hansen til TV2/Nord.

Siden slutningen af februar har der været arbejdet på højtryk med at få stien færdig, som skal gøre det nemmere og ikke mindst mindre farligt at cykle til Fårup fra Blokhus.

- Det har været en frygtelig rute. Bilerne kører stærkt, vejen er smal, og der er mange gående, siger Merete Fuglsang Hansen til TV2/Nord.

Den nye rute strækker sig fra Blokhus over Hune og ender ved Fårup Sommerland. Udover at gøre det nemmere for de lokale at tage cyklen, så skal det også gøre det nemmere for de mange turister, som både besøger Blokhus og Fårup. Hverken de lokale eller turisterne kunne dog undgå det danske sommervejr.

- Vi blev lidt våde, men det er vild luksus, at den er på begge sider. Alt i alt en rigtig flot cykelsti, man får også set lidt af naturen og sommerhusområdet, siger Merete Fuglsang Hansen til TV2/Nord.

Forsiden lige nu