LIGE NU:

Ny lov skaber CVR-travlhed

Ny lov betyder, at man får en bøde på 5.000 kroner, hvis man ikke har CVR nummer stående på sin firmabil. Derfor har skiltemagerne travlt - for det er trods alt billigere med en omgang klister end en bøde.

Der bliver snittet en del CVR numre for tiden - for Hans Bruun har rigelig at se til i sin skiltemagerforretning. En masse håndværkere har nemlig travlt med at få bestilt CVR-numre til firmabilerne.

 

- Jeg vil ikke sige de har glemt det - men det har også noget med tid at gøre. De har nok haft lidt svært ved at afsætte tid til det, siger Hans Bruun.

 

Ifølge en nye lov skal varebiler på gule plader have skrevet virksomhedens CVR-nummer på bilen. For det gør det lettere, at finde frem til dem, som laver sort arbejde. 

 

Efterspørgslen på CVR klistermærkerne er steget siden begyndelsen af december. Alligevel er det langt fra alle bilerne i bybilledet, som har fået CVR nummeret på.

 

Derfor kan Hans Bruun også her i januar fortsætte med at rykke ud - denne gang til dagens fjerde kunde.

 

- Der er også nogen, der ikke har fået CVR nummer på endnu, men det tror jeg kommer, nu vi er inde i det nye år, så det er jo nu det skal gøres, siger Hans Bruun.

 

Mangler man stadig sit CVR-klistermærke kan det klares for cirka 200 kroner.