Seneste nyt:

Ny redaktionschef på TV2 Nord

Mandag 1. august er Anders Leonhard Jensen tiltrådt som redaktionschef på TV2 Nord.

Han kommer fra en stilling som politisk redaktør og redaktionschef på B.T. i København. Flytningen til det nordjyske er på ingen måde uvant. Han flytter nemlig hjem, idet han oprindeligt kommer fra Tranum.

- Jeg er vokset op med TV 2 Nord, som kørte hver aften i fjernsynet. Derfor er det fantastisk at blive en del af nordjydernes foretrukne medie, siger Anders Leonhard Jensen.

- Jeg glæder mig til at skubbe endnu mere til den digitale udvikling, så TV2 Nord bevarer sin helt særlige position i en tid, hvor tempo og nye platforme er omdrejningspunktet.

Anders Leonhard Jensen har arbejdet godt to år på B.T. Først som politisk reporter og senere som politisk redaktør og redaktionschef.

I nordjydernes tjeneste

Før B.T. arbejdede Anders Leonhard Jensen flere år på Jyllands-Posten, først om journalistpraktikant på Finans og siden som fastansat erhvervsreporter samme sted.

- Det er en fornøjelse at vende tilbage til de nordjyske rødder. Jeg har været vant til at dække dansk politik på Christiansborg, hvor historierne hurtigt kan blive fjerne for borgerne, siger han.

- Så det bliver både sjovt og udfordrende at levere nyheder og udsendelser, der vedrører nordjydernes hverdag.

Anders Leonhard Jensen er uddannet fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i 2018 og har siden videreuddannet sig inden for ledelse. 

Han har således en HD i Organisation og Ledelse fra Copenhagen Business School. Før han valgte journalistfaget, læste han Politik & Administration og samfundsfag på Aalborg Universitet.


Oplysende og kritisk journalistik

Som redaktionschef på TV2 Nord får Anders Leonhard Jensen et overordnet ansvar for nyhederne, herunder også TV2 Nords formidling af nyheder online. 

Han vil i kraft af sin erfaring også få et overordnet ansvar for mediehusets politiske journalistik, og endelig vil han blandt andet få ansvar for TV2 Nords produktion af programmer i dokumentargenren.

- Lokaljournalistikken er presset, og derfor har TV2-regionerne en helt afgørende rolle i at bevare den nære journalistik og dække de historier, som de store aviser aldrig ser, siger Anders Leonhard Jensen.

- Heldigvis har TV2 Nord alle forudsætninger for at løfte opgaven med stærke historier, der både oplyser nordjyderne og går kritisk til magthaverne.

Han vil i det daglige indgå i tæt samarbejde med mediehusets anden redaktionschef Anne Christensen samt chefredaktionen, som består af administrerende direktør Mikael Justesen og chefredaktørerne Ingrid Buch og Tino Pedersen.Hvalros 4

play Hvalros fra Hirtshals aflivet i Norge – biolog havde ønsket anden udgang

Klim Strand Camping

Rekordår for nordjyske campingpladser: Peter lå i telt, og Ole lå i campingvogn

markbrand 1

Rygende travlt beredskab: Ni høst-brande på én dag

20190615-203153-L-4330x3201ma

play Høje temperaturer fortsætter: Tordenvejr kan ramme Nordjylland

Hvalros 4

play Hvalros fra Hirtshals aflivet i Norge – biolog havde ønsket anden udgang

Klim Strand Camping

Rekordår for nordjyske campingpladser: Peter lå i telt, og Ole lå i campingvogn

markbrand 1

Rygende travlt beredskab: Ni høst-brande på én dag

Til forsiden

Til forsiden