LIGE NU:

Ny træner i Aalborg DH (Opdateret)

Den norske træner Leif Gautestad skifter fra næste sæson til Aalborg DH, hvor han afløser Jan Leslie som træner for de nordjyske håndboldkvinder.

Først skiftede Heidi Løke til Aalborg DH. Og torsdag blev detogså en realitet, at stregspillerens kæreste Leif Gautestad flytter til den nordjyske by, hvor den 43-årige nordmand afløser Jan Leslie på trænerposten.

Leif Gautestad har underskrevet en
treårig kontrakt med start fra næste sæson.
- Som en træner med en ambitioner var det en fristende opgave, da Aalborg DH er et hold i verdensklasse. Og nu havde min kæreste Heidi Løke i forvejen planer om at skifte til Aalborg,
så det betød også noget. Det bliver en stor udfordring, sagde Leif Gautestad efter torsdagens præsentation.

Nordmanden lægger ikke skjul på, at han ser et stort
potentiale i holdet fra Limfjordsbyen, som han har fulgt i en del kampe på tv.
- Det er spændende hold, i en by hvor man har kultur for håndbolden. Både med hensyn til ressourcer og de mennesker, der er i klubben. Sammenlagt giver det et godt grundlag for at komme et skridt nærmere de bedste i verden, sagde Gautestad.

Den norske træner vil i første omgang sørge for at skabe noget ro omkring Aalborg-klubben. Fyringen af træner Christian Dalmose og de evige kontraktkonflikter med adskillige spillere skal ikke
længere præge avisoverskrifterne, når der bliver skrevet om Aalborg DH.

Leif Gautestad satser i første omgang på at få lavet en fasttømret enhed.
- Udfordringen i fremtiden må være at udfordre Slagelse og Viborg. Først og fremmest bliver opgaven at skabe kontinuitet i truppen bandt trænere og spillere. Derudover skal vi have skabt en spillestil, og så må resultaterne komme over tid, sagde Leif
Gautestad.

Mens den norske træner tiltræder efter sommerpausen, så går der endnu et godt stykke tid før hans gravide kæreste Heidi Løke
kan tørne ud for Aalborg DH. Gjerpen-spilleren er nemlig sat til at nedkomme i august og bliver dermed først klar til følge Leif Gautestads instrukser - på banen - en gang til efteråret.

Mens Leif Gautestad blev præsenteret som ny træner, så kunne Aalborg DH samtidig fortælle, at klubben har sikret sig venstrebacken Pernille Larsen fra Horsens HK, mens den serbiske landsholdskeeper Ana Vojcic fra næste sæson skal vogte aalborgensernes mål.

Den nuværende Aalborg DH-træner Jan Leslie skifter fra næste sæson til Skjern, hvor han skal være assistenttræner for klubbens bedste mandskab hos herrerne. Leslie tog over som træner i Aalborg DH, da Christian Dalmose tidligere på sæsonen blev fyret.
/ritzau/

kunst1

Ny udstilling i det fri: Sommeren byder på kunst i Bramslev Bakker

malthe-hans

play 18-årig laver kampagne for borgmester: - Der er meget, der har ændret sig

Sol i Nordjylland, blå himmel, sommervej

play Solskin og masser af blæst over Nordjylland lørdag

110621 Kaniner mishandlet

play Kaniner mishandlet og slået ihjel i dyrepark for anden gang: - Det er jo skrækkeligt

kunst1

Ny udstilling i det fri: Sommeren byder på kunst i Bramslev Bakker

malthe-hans

play 18-årig laver kampagne for borgmester: - Der er meget, der har ændret sig

Sol i Nordjylland, blå himmel, sommervej

play Solskin og masser af blæst over Nordjylland lørdag

Til forsiden

Til forsiden