Ny træner til FC Outlaws

Kvinderne fra FC Outlaws er i DM-finalen. Foto: Arkivfoto: FC Outlaws

En gammel kending vender tilbage som træner Outlaws' herrehold.

Floorball-holdet FC Outlaws fra Frederikshavn har fået ny træner. Valget er faldet på Søren Frederiksen, der også var træner for holdet i sæsonen 2008/2009. En sæson, hvor han i øvrigt blev belønnet med prisen som årets træner.

- At vi har en sådan kapacitet som Søren Frederiksen i FC Outlaws, kan vi prise os lykkelige for. Søren Frederiksen har indvilliget i at tage over efter Knoph. Frederiksen har stået i spidsen for vores dameligahold med stor succes de sidste par år og har virkelig formået at få det meget unge hold i en gunstig position. En meget overraskende DM-finaleplads i sidste sæson, en pokalfinale der venter forude, og et indtil nu ubesejret damehold i turneringen. Det er resultater, som der hersker stor respekt for i floorballkredse, hedder det fra formand i FC Outlaws, Bjørn Fuglsang, i en pressemeddelelse.

Den nuværende træner, Ronny Knoph, stopper, fordi han ikke kan få trænergerningen til at hænge sammen med sit civile job. Og det var faktisk lige før, at Søren Frederiksen valgte at gøre det samme.

- Jeg fik en henvendelse fra klubben om at overtage herreholdet til næste sæson. Det var en udfordring, som jeg synes er meget spændende, og da mine fire piger gav grønt lys, sagde jeg ja tak. Og nu ser jeg frem til jobbet. Jeg vil fortsætte det gode arbejde som Ronny har startet og vil fortsat bygge holdet omkring den nuværende talentmasse, der er på holdet. Det vil måske endda være muligt at tiltrække et par stærke spillere udefra til at give mere tyngde og erfaring på holdet, udtaler den nykårede træner.

Forsiden lige nu