LIGE NU:

Ny trafikplan omkring Mariagerfjord til 125 millioner kroner

61 projekter har politikerne i Mariagerfjord Kommune prioriteret i mellem. Det forventes at 43 af dem er gennemført inden 2011.

Rambøll Nyvig har analyseret trafikken i Mariagerfjord Kommune og er kommet en række forslag til trafikforbedringer i kommunen.

Forbedringerne løber samlet set op i 125 millioner kroner. I første omgang har kommunens tekniske udvalg prioriteret 43 projekter, der koster 35 millioner kroner og skal gennemføres over de næste 4 år.

- Det er et enigt udvalg, der har besluttet at vi gør det på denne måde. Nu får forvaltningen travlt, for mange af projekterne skal sættes i søen allerede i år, fortalte Preben Christensen (Soc.dem.) på et pressmøde tirsdag morgen.

Trafikplanen bliver ikke sendt i høring, men lægges nu ud på kommunens hjemmeside, så borgerne kan komme med kommentarer til den - og så vil planen løbende blive revideret.

- Vi vil meget gerne høre fra borgerne om deres syn på sagen, men nu har vi valgt at prioritere ud fra en række principper, og det håber vi at borgerne støtter os i. Alligevel kan det være et borgerne kommer med gode idéer, så vi håber at høre fra dem, siger Preben Christensen.