LIGE NU:

Nye direktører til Aalborg

Skoleforvaltningen og Miljø- og Energiforvaltningen i Aalborg Kommune får nye direktører.

Aalborg Kommune har mandag præsenteret to nye direktører for Skoleforvaltningen og Miljø- og Energiforvaltningen.

Ny chef for kommunens flere end 4.000 ansatte inden for skoleområdet bliver 38-årige Martin Østergaard Christensen, der kommer fra en stilling som undervisningschef i Hjørring Kommune.

- Vi har haft et meget stærkt ansøgerfelt, og vi er overbevist om, at Martin er den rette mand til jobbet. Han kommer til at stå i spidsen for den nye forvaltningsledelse og bliver en nøglefigur, når det handler om at udstikke kursen for skolerne og rulle den nye folkeskolereform helt ud i klasseværelserne, siger rådmand Tina French Nielsen.

I Miljø- og Energiforvaltningen bliver Søren Gais Kjeldsen, der også bliver direktør for Aalborg Forsyning, Holding A/S. Aalborg Kommune skriver i en pressemeddelelse, at Søren Gais Kjeldsen blandt andet får ansvaret for den strategiske planlægning vedrørende miljø, energi, vand, spildevand, grundvandsbeskyttelse affald og vandhandleplaner.

- Jeg er overbevist om, at Søren er den helt rigtige mand til at samle den nye forvaltning omkring Miljø- og Energiforvaltningens vision og opgaver og til at realisere af Aalborg Kommunes målsætninger inden for bæredygtighed, klimastrategi, energi, miljø og beredskab, siger rådmand Lasse P.N. Olsen.

Begge tiltræder de deres nye stilling den 1. april.