02:26

Foto: Torben Lykke Larsen

1 af 2

Nye huller opstår i vejene

Det voldsomme regnvejr for over en måned siden bliver ved med at få konsekvenser for trafikken i Hjørring Kommune. Nye huller opstår nu i vejene.

Der bliver ved med at opstå nye huller på vejene i Hjørring efter regnskyllet i sidste måned. Tirsdag kom et nyt kæmpehul til syne på en vej i Linderum.

Hullet på Melbækvej i Linderum ved Sindal er kommet til syne efter et regnvejr natten til mandag, men formentlig er det begyndt at opstå helt tilbage midt i oktober, da det regnede heftigt. Samtidig med at der sandsynligvis har været et hul i rørgennemføringen under vejen.

- Vandet bliver presset op igennem hullet og så bliver det hele flydende og sejler lige så stille ud af hullet. Til sidst blive hullet stort, siger Leo Jensen, vejingeniør i Hjørring Kommune.

Selv om kommunen nu er ved fået rettet op på de fleste af skaderne efter det voldsomme regnvejr i efterårsferien, så vil man ikke udelukke at der stadig kan ske det, at flere veje pludselig forsvinder.

- I dagene efter regnskyllet tjekkede vi alle vores underløb og har noteret alle de fejl, der var. Men vi kan ikke gardere os mod, at der opstår nye huller, fordi vi ikke kan se alt, siger Leo Jensen.

Hjørring Kommune går i gang med det seneste opståede hul i vejen onsdag morgen.