LIGE NU:

Nye rammer for amerikansk fodbold

Den amerikanske fodboldklub Hobro Steelers har fået ny hjemmebane i stedet for den gamle, hvor klubhuset var en skurvogn og banen et mudderhul

Da Tv2/Nord besøgte klubben i marts måned stod en del af banen under vand, og hunde og muldvarpe havde udlagt forhindringer på banen. Omklædningen foregik i det frie, og et bad efter kampen måtte man gå hjem for at tage. De forhold erkendte formand for kultur- og fritidsudvalget i Mariagerfjord Kommune, Erik Kirkegaard Mikkelsen ikke var gode nok, og lovede en løsning.

Den løsning er nu fundet. Hobro Steelers er flyttet ind i lokalerne hos Assens Idrætsforening. Her er der både redskabsrum, bænke til at sidde på og brusebad - med varmt vand i hanerne.

- Det står jo i rimelig stor kontrast til vores gamle skurvogn nede på engen - både med hensyn til plads og kvalitet, siger bestyrelsesmedlem i Hobro Steelers, Frederik Rix, mens han viser klubbens nye faciliteter frem.

Banen er også af en helt anden karakter. Hvor klubben forhen spillede på et minefelt af muldvarpeskud, mudderhuller og hundeefterladenskaber spillers nu på en nyanlagt bane, hvor der næsten ikke er et græsstrå der vender forkert.

- Spillerde de nyder at komme ud og træne nu i stedet for at man skal rende være bange for at blive skadet nede i sådan et sumphul nede i Hobro, siger Simon Østergaard, der er træner for Steelers U19 hold.

De nye og stærkt forbedrede forhold har sat sit præg på klubben. Sammenholdet er styrket, motivationen er vokset og klubben har endnu ikke tabt på den nye hjemmebane.