LIGE NU:

Nye trænere i FC Hjørring

Det seneste stykke tid har det været Frode Langagergaard og Søren Kusk, der har varmet trænerbænken i FC Hjørring. Men nu er samarbejdet med klubben slut, og en ny trænerduo er klar til at tage over

De gode resultater har ikke ligefrem været prangende på det seneste i FC Hjørring. Derfor sker der nu ændringer på 2.divisionsholdet vest.

Frode Langagergaard og Søren Kusk har af forskellige årsager bedt om at blive fritstillet pr. 1. maj. Derfor overtager Johnny Jensen og Mogens Larsen med øjeblikkelig virkning ansvaret for holdet i sæsonens sidste 6 kampe.

Johnny Jensen og Mogens Larsen har en filosofi om at det skal være sjovt og spændende at spille fodbold og målet er at vise en rigtig god figur i forårets sidste kampe. Fra 1.juli overtager Jørgen Steffensen rollen som cheftræner i FC Hjørring.

- Vi beklager selvfølgelig, at Frode Langagergaard og Søren Kusk har valgt at trække sig, men vi respekterer deres beslutning, og vi er meget glade for at Johnny Jensen og Mogens Larsen har været klar til at overtage ansvaret med så kort varsel, lyder det fra klubben.