LIGE NU:

Nyt svømmebassin indviet

Svømmecenter Terndrup har fået nyt bassin - inklusiv undervandslys

Både saksen, det røde bånd og den lokale svømmehelt var i dag på plads i Svømmecenter Terndrup. Centerets nye svømmebassin skulle indvies.

- Jeg er superglad for at det lykkedes! Det må jeg sige, konstaterer Mette Elmenhoff Olsen, formand for Svømmecenter Terndrup.

Henover sommeren har svømmehallens bassin fået en ansigtsløftning til knap 400.000 kr. Bassinets bund og sider er blevet skiftet ud - og så er bassinet blevet udstyret med undervandslys.

- Nogle spurgte os hvorfor vores vand var grumset. Men det var overhovedet ikke grumset, der var bare ingen farve tilbage på banestriberne, fortæller Mette Elmenhoff Olsen.

Gæsterne ved dagens indvielse i Terndrup er da også enige i, at svømmebassinet trængte gevaldigt til at blive shinet op.

- Det trængte meget til at blive renoveret - det gjorde det!, siger 13-årige Emilia Nielsen, som sammen med veninden Michelle havde valgt at bruge eftermiddagen i det nye svømmebassin.

For Julie Levisen, der udover at være elitesvømmer, også klippede snoren og som den første svømmede i bassinet ved dagens indvielse, er svømmecenter Terndrup også noget ganske særligt.

- Den her svømmehal har altid været som et andet hjem for mig. At komme her har altid været noget specielt, siger Julie Levisen.

Men selvom den unge svømmestjerne for længst er svømmet hjemmefra og i dag er medlem af Aalborg Svømmeklub, ser formanden for Svømmecenter Terndrup dog stadig meget lyst på fremtiden.

- Nu er fremtiden sikret. For det ville jo være nemt at lukke en svømmehal, hvis den ikke bliver renoveret, siger Mette Elmenhoff Olsen.

Renoveringen af svømmehallen er finansieret af Rebild Kommune, sponsorer og Svømmecenter Terndrup.