Foto: Iben Hedemann

Offer for "oldefar" svigtet

33-årige Kim anmeldte den nu dømte 80-årige for seksuelt misbrug, men hans sag kom aldrig for retten.

33-årige Kim meldte i slutningen af 2011 den nu dømte 80-årige "oldefar" for seksuelt misbrug tilbage fra da Kim var 10 og 11 år.

Kims sag kom bare aldrig for Retten, og det selvom han blev bestikket en bistandsadvokat, der skulle vejlede ham om den erstatning han ville få, hvis den 80-årige blev dømt for misbruget af Kim, og om hvordan han ellers skulle forholde sig som forurettet.

- Jeg havde set frem til at et sort kapitel i mit liv blev afsluttet, siger Kim til TV2/Nord, der i maj kunne fortælle, at hans sag ikke blev en del af den samlede sag mod den 80-årige.

- Jeg var vred, skuffet og ked af det. Jeg havde det som om jeg bare var et stykke papir, der blev smidt ud. Jeg var en ligegyldig person.

At Kim fik en bistandsadvokat, selv om hans sag aldrig ville komme for retten, kalder Kims nuværende advokat Jens Christian Christensen for en klar fejl fra Nordjyllands Politis side.

- Det slog ham totalt ud af den. Han mistede fundamentet omkring et jobtilbud og er virkelig slået ud af den på grund af det her, siger Jens Christian Christensen.

- Jeg synes, det er kritisabelt, at politiet ikke forholder ham de rigtige ting, fortsætter advokaten.

Kim har nu klaget til statsadvokaten over Nordjyllands Politis opførsel i sagen.

Advokaturchef Peter Rask vil af samme grund ikke udtale sig om sagen, og siger, at det nu er op til Statsadvokaten at finde ud af om Nordjyllands Politi har handlet forkert i sagen.

Se historien kl. 19.30 i aftenens nyheder.