Torben Andersen demonstrerer imod den planlagte letbane i Aalborg. Foto: TV2 Nord

Opbakningen vælter ind til letbane-protestant

Efter vi i går bragte indslaget om ingeniøren fra Støvrings enmands-demonstration imod den planlagte letbane i Aalborg er opbakningen til ham strømmet ind på vores Facebook-side.

Ingeniør Torben Andersen fra Støvring er ude på en mission: Han vil bremse den planlagte letbane fra Aalborg Ø til V, som han mener bliver alt for dyr.

- Det er bindegalt, det politikerne har gang i. Politikerne startede med at sige, letbanen ville koste en milliard, nu siger de, at den vil koste tre milliarder, siger Torben Andersen, mens han demonstrerer på John F. Kennedys Plads i Aalborg.

Han håber, flere vil slutte sig til ham og gøre oprør med storinvesteringen.

Indslaget fik i aftes og i dag mange kommentarer med på vores hjemme- og Facebookside. Her er et udpluk:

- Regningen ender nok på 6-8 milliarder. Det er sgu kradse sager i den natpotte de drikker af - Jens Mølgaard.

- Jer, der har stemt på de partier, der støtter letbanen, må have en dårlig smag i munden - Mogens Friis Hansen

- Det er simpelhen gak at skulle bruge så mange penge på en let bane. I stedet for at bruge de mange milliarder på endnu en forbindelse, kunne vi da lige så godt gøre busser gratis. Jeg er sikker på, at der skal mange kunder til før at de fire milliarder er brugt - Andreas Hasle

- Har læst flere af hans indlæg, og jeg tror desværre, at manden har ret. Fuldstændigt overflødigt tiltag og urimeligt dyrt og uigennemtænkt - Ann Schneider.

Hvad mener du? Er letbanen vejen frem? Eller skal vi se os om efter alternativer? I så fald hvilke? Skriv din kommentar i feltet herunder.

Se den planlagte rute for letbanen her: