Otte-årig dreng stukket af skorpion på færge

01:39

Foto: Per Frank Paulsen

1 af 2

En otte-årig dreng blev tirsdag stukket af et insekt på Fjord Line-færgen mellem Hirtshals og Langesund. Flere vidner fortæller, at der er tale om en skorpion.

Et større drama udspandt sig tirsdag på Fjord Line-færgen MS Bergensfjord, som sejler mellem Hirtshals og Langesund. En dreng blev stukket af et insekt, og færgen måtte derfor sejle tilbage til Hirtshals, så han kunne køres på hospitalet.

Flere vidner siger, at den otte-årige dreng blev stukket af en skorpion. Fjord Lines direktør Gert Balling kan dog ikke bekræfte, at der er tale om et skorpionstik.

- Vi har aflukket området på færgen og forsøger at finde insektet. Vi er selvfølgelig kede af, at der er sket noget med en af vores passagerer, og derfor skal sagen undersøges, siger Gert Balling.

Drengen blev stukket af insektet kort efter, at færgen var sejlet fra Hirtshals. Færgen vendte om, så drengen kunne komme til nærmere undersøgelse på hospitalet, men er nu sejlet mod Langesund i Norge. Færgen vil formentlig være forsinket med op til en time på grund af episoden.

De fleste skorpioner er ufarlige for mennesker, men deres stik er yderst smertefulde og kræver smertestillende behandling.

Forsiden lige nu