LIGE NU:

Otte sponsorer cykler 500 kilometer

Hobro IK kan prale med at have nogle af Danmarks mest dedikerede sponsorer. Otte af dem er sponsorer, som har cyklet fra fjordbyen til søndagens kamp i Parken.

Når Hobro IK-spillerne i morgen sætter kursen mod København for at spille sæsonafslutning i Superligaen, får de følgeskab af otte busser og godt 1000 dedikerede fans, som har gjort noget ekstra ud af sæsonafslutningen.

Et ikke mindre en 300 kvadratmeter stor tifo, som vejer 65 kilo bliver rullet ned over udebaneafsnittet, når spillerne løber på banen.

Dedikationen er tydelig, men blandt tilhængerne står otte sponsorer, som har gjort lidt ekstra ud af det. De hoppede nemlig på cyklerne og er netop ankommet til København med 500 kilometer i benene.

- Vi har en lille eksklusiv cykelklub, hvor vi har været mange steder i Europa. Intet var mere naturligt end at køre på cykel til København for at opleve årets sidste kamp i Alka Superligaen mod FC København. Vi glæder os over at være ankommet, og nu bliver cyklerne kørt hjem på en bil, mens vi skal hygge os i København, siger Poul Anker Johansen, der er indehaver af virksomheden Pajo Bolte, der er en af klubbens større sponsorer.

Og støtten bliver skam bemærket i klubben.

- Opbakningen i alle dens former er en fantastisk anerkendelse af den præstation, som holdet har ydet i sæsonen. Spillerne går på banen for at yde deres maksimale, så vi kan slutte sæsonen af på en god og værdig måde og give vores fansene, hvad de fortjener, siger sportschef Jens Hammer Sørensen fra Hobro IK.

Kampen begynder søndag eftermiddag klokken 16.