Robert og Bruno i deres rette element. Foto: Robert Bedste

Outdoor NU med Robert og Bruno er tilbage

I otte uger i træk tager Bruno og Robert på eventyr i naturen.

TV2 Nords direkte friluftsmagasin Outdoor NU er tilbage fra onsdag den 23. august.

Hver onsdag kl 19:45 sætter fotograf Bruno Stagsted og journalist Robert Bedsted fokus på en række af de oplevelser, som den nordjyske natur har at byde på.

- Vi lægger ud med undervandsjagt med harpungevær på onsdag, og så skal vi ellers rundt om en lang række aktiviteter i løbet af de otte udsendelser. Vi skal køre mountainbike, vi skal løbe trailløb, og vi skal ud og lave mad over bål, forklarer Robert Bedsted.

Jagt med harpungevær er en friluftsaktivitet, der er i stærk fremgang. Og efter flere dage med vestenvind er forholdene tæt på perfekte ved Palmestranden i Frederikshavn, hvor de to gæve friluftsfolk mødes med en flok dykkere, der har lovet at fortælle mere om deres store passion. Og fotograf Bruno Stagsted får sin sag for. At sende direkte ude i vandet er nemlig slet ikke så let.

Vi glæder os helt vildt til at komme i gang igen, og det er så dejligt, at seerne bakker op om programmet med spørgsmål og forslag.

Robert Bedsted, journalist, TV2 Nord

- Det er let nok at lave optagelser under vandet eller i vandoverfladen i dag. Det kan alle gøre med et lille Go Pro kamera. Men hvis man skal sende signalet direkte til folks tv, bliver det straks meget mere kompliceret. Vandet forhindrer nemlig trådløs forbindelse, så jeg arbejder på at finde en løsning, forklarer Bruno Stagsted, der også skal passe på tv-stationens dyre digitale sendeudstyr, der ikke ligefrem er beregnet til brug i eller tæt på saltvand.

Siden Outdoor NU sendte i foråret, har de to nordjyske friluftsgutter gjort deres kajakuddannelse færdig, så efteråret vil givetvis også byde på en tur i havkajak.

Som altid inviteres seerne til at deltage i de direkte programmer. Enten ude hvor optagelserne finder sted, med direkte spørgsmål til programmerne eller med deres bedste friluftsbilleder, som vises direkte i fjernsynet.

- Vi glæder os helt vildt til at komme i gang igen, og det er så dejligt, at seerne bakker op om programmet med spørgsmål og forslag, slutter Robert Bedsted.

Outdoor NU sendes som sædvanligt direkte både på TV2 Nord Salto og TV2 Nords Facebookside.