Foto: Annette Bech Pedersen, Privatfoto

01:34

Nordjyllands Politi erkender nu, at der er sket fejl i forbindelse med sagen om Annette Bech Pedersen, der blev overfaldet på trods af flere forsøg på at få hjælp af politiet inden overfaldet

1 af 2

Overfaldssag: Nu erkender politiet fejl

Nordjyllands Politi erkender nu, at der er sket fejl i forbindelse med sagen om Annette Bech Pedersen, der blev overfaldet på trods af flere forsøg på at få hjælp af politiet inden overfaldet.

TV2 Nord kunne i går fortælle historien om Annette Bech Pedersen, der onsdag blev udsat for groft overfald af en bekendt. Det skete på trods af, at hun ellers gentagne gange havde henvendt sig til Nordjyllands Politi i et forsøg på at få hjælp og et tilhold mod manden inden overfaldet. Henvendelser som politiet ifølge Annette Bech Pedersen ikke tog seriøst.

I dag erkender Nordjyllands Politi så, at der er sket fejl i forbindelse med håndteringen af Annette Bech Pedersens sag.

- Vi erkender, at der har været en del henvendelser fra kvinden til vores servicecenter i forbindelse med den her sag. Henvendelser, der desværre er faldet ned mellem to stole og ikke er blevet hørt. Det er vi selvfølgelig rigtig kede af. Vi tager normalt borgerhenvendelser meget seriøst, og sådan noget her må selvfølgelig ikke ske, fortæller Daglig leder af Sagscenter og Politiekspedition Hjørring, Politikommissær Søren Bach.

Nordjyllands Politi bekræfter altså, at Annette Bech Pedersen flere gange har henvendt sig for at anmelde manden for trusler inden overfaldet. Noget hun altså ikke har fået lov til.

Hun kunne blandt andet fortælle til TV2 Nord, hvordan hun var mødt op på politigården med en computer fyldt med beviser, hvorefter politiet alligevel afviste hende.

Hvordan kan sådan noget her ske?

- Jeg har på nuværende tidspunkt ikke noget forklaring på, hvordan det kan ske. Der er sket en fejl i vores procedure, som vi nu kigger på, for sådan noget her skal aldrig ske igen, slutter Søren Bach.

Læs også Voldsramt kvinde nægtet hjælp