LIGE NU:

Overraskende point til VEB i Solrød

VEB erobrede overraskende et point i udekampen mod Solrød. I Golden Set tabte VEB med 9-11 i herredouble.

VEB kunne søndag tage fra Solrød med et uventet point, og det var endda tæt på, at de kunne rejse hjem med flere point.

- Inden kampen var vi glade for ét point. Som aftenen udviklede sig, ærgrer jeg mig over, at vi ikke fik to eller tre point. Men vi viste igen, at vi er et hold fra første til sidste duel, udtaler VEB-træner Martin Kragh til klubbens hjemmeside.

Stasa Poznanovic og Zvonimir Durkinjak sejrede i tre sæt, mens Eva Lee og Paula Lynn Obanana vandt i fire sæt. Dermed er VEB's amerikanske damedouble fortsat ubesejret sammen i Badmintonligaen.

Der var ikke store forventninger om at tage point i herredoublen, men Martin Kragh og Zvonimir Höbling var tæt på at overraske, da de vandt første og tredje sæt. De måtte dog se sig slået med 6-11 i femte og afgørende sæt.

Nu var kravet mindst én sejr i de tre singler, og den sikrede rutinerede Peter Mikkelsen i anden herresingle, hvor han besejrede Rasmus Fladberg med 8-11, 11-8, 11-9, 11-9.

- Peter fulgte taktikken med hurtigt spil, og han vandt nettet. Det var lige efter bogen, siger Martin Kragh til klubbens hjemmeside.

Katarina Galenic og Ville Lång tabte begge i tre sæt. Kroaten var chanceløs mod Mia Blichfeldt, og finnen skuffede i de to første sæt. Han førte 6-2 i tredje sæt, men tabte alligevel.

Dermed endte den ordinære kamp 3-3, hvilket giver ét point til hvert hold.

I Golden Set faldt valget på herredouble. Martin Kragh blev denne gang sat sammen med Zvonimir Durkinjak. Parret kom bagud 6-10, men reducerede til 9-10, inden Solrød vandt det afgørende point, da en lidt for utålmodig Durkinjak hurtigt sendte bolden i nettet.

VEB er noteret for fire point efter tre kampe. Holdets næste opgave er tirsdag 7. oktober hjemme mod Skælskør/Slagelses danske mestre.