LIGE NU:

OW BUNKER GÅR KONKURS

Efter mindre end to dage med forsøg på at redde OW Bunker meddeler selskabet, at man går konkurs. Aktionærerne har tabt deres penge.

OW Bunker indgiver konkursbegæring. Det oplyser selskabet fredag aften til fondsbørsen.

- Det er med dybeste beklagelse at bestyrelsen og direktionen må meddele, at det ikke har været muligt at finde en holdbar løsning, skriver selskabet i meddelelsen.

- Som konsekvens heraf indgives konkursbegæring for OW Bunker A/S, O.W. Bunker & Trading A/S og O.W. Supply & Trading A/S, oplyser man.

Konkursbegæringen vil hurtigt muligt blive indgivet til skifteretten i Aalborg.

Op i mod 15.000 nordjyder med O.W. Bunker-aktier har tabt deres penge.

- Jeg er vanvittig chokeret. Muligheden for en rekapitalisering er væk. Aktionærerne har tabt deres penge. Det er "game over" og skibet er sunket, siger investeringsøkonom fra Nordnet, Per Hansen, til TV2/NORD.

- Bestyrelsen har vendt alle sten for at redde virksomheden, men har ikke kunnet finde en bæredygtig løsning, siger Søren Johansen, partner i kapitalfonden Altor og bestyrelsesmedlem af OW Bunker.

Bestyrelsesformanden i OW Bunker, Niels Henrik Jensen, siger, at det er umuligt at redde forretningen.

- Siden kreditfaciliteten blev lukket ned onsdag er den underliggende forretning eroderet betydeligt, siger han i fondsbørsmeddelelsen.

- Bankerne har sikkerhed i alle tilgodehavender og som følge deraf, og uden tilsagn om ny, betydelig kreditfacilitet i den umiddelbare fremtid, er det ikke muligt at redde den resterende del af forretningen, siger han.

For efter at have arbejdet på at finde en løsning for OW Bunkers fremtid, står det nu klart, at der ikke er pengestærke banker eller aktionærer, der vil putte flere penge i brændstofsselskabet.

- Det står nu klart at sådanne faciliteter ikke vil blive gjort tilgængelige. Et salg af virksomheden som going concern er heller ikke en realistisk mulighed. Vi har derfor ingen anden mulighed end at indgive en konkursbegæring, siger Niels Henrik Jensen.

Se meddelelsen til Fondsbørsen her:

https://newsclient.omxgroup.com/cdsPublic/viewDisclosure.action?disclosureId=632041&lang=da

Nordjysk milliardselskab løbet tør for brændstof