Foto: Per Frank Paulsen

Pædofili-offer advarede familie og kommune

En nu 29-årig kvindelig pædagogmedhjælper fra Hjørring blev seksuelt misbrugt af den 78-årige mand fra Brønderslev, som sammen med tre andre mænd i går blevet sigtet for flere seksuelle overgreb på en kun 10-årig pige. Den ældre mand er tidligere dømt for pædofili.  

Det var i en 1. sals-lejlighed midt på hovedgaden i Poulstrup ved Hjørring, at den nu 78-årige mand i 1991 sex-misbrugte en kun ni-årig pige, som han havde lovet forældrene at passe, da de overnattede ude i byen. Den dengang ni-årige pige er i dag 29 år. Hun ønsker at være anonym, men TV2/NORD er bekendt med navnet. 

- Han lagde sig op i sengen hos mig, og begyndte at pille ved mig. Bagefter var der blod overalt under mig, siger den 29-årige kvinde til TV2/NORD.

Ved en domsmandsret i Hjørring blev den 78-årige for fire år siden dømt for at have seksuelt misbrug den dengang ni-årige pige. Han blev også dømt for at have haft samleje med en 10-årig pige. Hver af pigerne fik 50.000 koner i erstatning. Den nu 78-årige slap for fængsel. Han fik en betinget dom. 

 - Det var hårdt for mig. Nu vidste jeg, at han kunne finde at gøre det samme ved anden pige, som han havde gjort ved mig, siger den 29-årige. 

Den nu 29-årige kvinde ved, at den pædofilidømte mand ofte kom i hjemmet hos den 10-årige, som den nu 78-årige mand nu er blevet sigtet for også at have misbrugt seksuelt. Den ældre mand er oldefar til pigen. 

- Jeg har flere gange været ude ved den 10-årige piges mor for at advare mod oldefaderen, siger den 29-årige.

Angiveligt vælger den 10-årige piges mor at overhøre advarslerne, så den 29-årige kontakter de sociale myndigheder.

 - Jeg ringede til kommunen for at advare mod en pædofil, der ofte er sammen med nogen små børn, siger den 29-årige.

Den 29-årige kan dog ikke huske om det var Hjørring eller Brønderslev Kommune hun kontaktede, da den 10-årige piges familie ofte flyttede mellem kommunerne.