Palle om Sauerland: Pølsetyskere og hvalpe

Foto: TV2/Nord

Mogens Palle er på vej tilbage med to nye boksere i stalden, men det er ikke for at udfordre Team Sauerland.

Søndag offentliggjorde boksemanageren Mogens Palle, at han har tegnet kontrakt med de to danske sværvægtere og tvillinger Kasper og Morten Fruensgaard. Men det sker ikke for at tage kampen op mod den tyske promotor Kalle Sauerland, som for et par år siden overtog Palles guldæg Mikkel Kessler.

- Tage kampen om med dem? Jeg ved ikke, hvad de har tilført, bortset fra at de for så vidt har stjålet Mikkel Kessler fra mig. Jeg har bygget ham op.

- Han har bokset fire kampe for dem og fået en ordentlig røvfuld i den ene, så jeg ved ikke, hvad de kan, som jeg ikke kan, siger Mogens Palle.

Team Sauerland har også vist interesse for brødrene Fruensgaard, som imidlertid valgte den 77-årige danske boksemanager. Mogens Palle har intet til overs for Sauerland.

- De danske journalister er nogle højst besynderlige mennesker. Der bliver kraftstejleme ikke lavet noget research. De skriver alt, hvad de to pølsetyskere fortæller.

- Sådan to hvalpe, som aldrig har lavet en skid ud over at få penge af deres far. Nu har de fået Danmark, som efterhånden er blevet en skraldespand for boksning.

Brødrene Fruensgaard er havnet hos Mogens Palle på treårige kontrakter, og der vil de blive sikret bedre forhold end hos den tyske boksepromotor, som ifølge Palle foretager mærkelige dispositioner.

- Det var en farce med Brian Nielsen og Evander Holyfield. Det har jeg for lang tid siden sagt til Brian, at det gider jeg ikke mere.

- Nu fyrer Ekstra Bladet den af over tre sider med Mads Larsen mod Bernard Hopkins. Mads Larsen fik en kæmpe røvfuld af Brian Magee og smed sig ned i syvende omgang uden at lave noget om helst.

- Nu vil man pludselig lave ham mod Hopkins, som er en fantastisk bokser. Der er 27 ligaer mellem de to, siger Mogens Palle.

/ritzau/

Forsiden lige nu