Foto: TV2/Nord

Philip Nielsen tilbage til Concordia

Philip Nielsen vender tilbage til Team Concordia Forsikring Himmerland Efter en enkelt sæson hos Christina Watches - Onfone.-

Da Team Concordia Forsikring Himmerland for første gang rullede ud på de danske landeveje i 2009, var Philip Nielsen med på holdet. Det blev til to meget succesrige sæsoner med flere sejre i ind- og udland.

Det var netop i forbindelse med etapesejren i Mexico, at Philip Nielsen blev testet positiv for clenbuterol. Det samme blev en italiensk rytter, der boede på samme hotel og havde spist af samme buffet.

Efterfølgende er Philip Nielsen blevet renset på enhver måde for bevist indtagelse af stoffet, der meget ofte optræder i mexicansk kød. Senest blev der afgivet 109 positive doping prøver for clenbuterol ved det nyligt afholdte U-17 VM i fodbold, der også blev afviklet i Mexico.

- Jeg er meget glad for at min sag nu endelig er gået i orden, og at jeg samtidig kan skrive kontrakt så hurtigt efter, så jeg med det samme kan se frem mod næste sæson med ro i sindet. Nu skal jeg bare tilbage til mit gamle niveau efter en sæson langt under standard, selv om jeg fik en enkelt sejr, siger Philip Nielsen.

Holdets manager Mogens Kristensen er glad for at få Philip Nielsen tilbage.

- På Team Concordia Forsikring Himmerland har vi altid godt kunne lide at have nogle meget hurtige sprintere, og der er ingen tvivl om, at en Philip Nielsen i topform kan levere nogle sejre. Vi glæder os til at se ham øverst på podiet i 2012, siger Mogens Kristensen, manager, Team Concordia Forsikring Himmerland.