LIGE NU:

Pirates har hentet den første million

Aalborg Pirates tog i tirsdags hul på den aktieudvidelse, der skal være med til at redde klubben. Nu er den første million blevet hentet, men der er stadig lang vej til målet.

Ishockeyklubben Aalborg Pirates skal have fundet mellem tre og fire millioner kroner inden udgangen af marts, hvis klubben skal overleve. I tirsdags åbnede klubben for en længe varslet udvidelse, som i bedste fald kan hjælpe klubben nærmere målet.

Pirates' ejere har nedskrevet værdien af deres aktier i håbet om at få en ny ejerkreds ind, og i løbet af de første dage er det gået godt med at tiltrække nye investorer.

Siden i tirsdags har Aalborg Pirates fået tilført den første million.

- Vi er kommet godt fra land, men er endnu langt fra at nå vores mål, siger bestyrelsesformand Morten Fals.

Selvom der endnu skal skaffes mellem to og tre millioner kroner for at sikre klubbens eksistens, så er bestyrelsesformanden optimistisk.

- Vi er glade for den støtte, vi har modtaget. Der er stadig rigtig lang vej, før vi er sikret, så vi har fortsat brug for hjælp, siger Morten Fals.

Mens Aalborg Pirates kæmper for at redde økonomien, skal klubbens hold fredag aften i aktion på isen. Det sker, når Aalborg møder Frederikshavn White Hawks på udebane i den første kamp i Metal Ligaens-kvartfinaleserie.