Foto: Flemming Christensen, TV MIDTVEST

Politiaktion: Tre mænd anholdt for indbrud

Nordjyllands Politi slog i går til i en anholdelses-aktion og fandt blandt andet skydevåben samt en del ammunition.

Nordjyllands Politi har gennem længere tid efterforsket et indbrud i en landejendom beliggende øst for Aalborg. Indbruddet blev begået i september 2019. I går slog politiet så til i anholdelses-aktion.

Det var på baggrund af sagens udvikling, at politiet i går besluttede at slå til og foretage anholdelse og ransagning hos tre mænd i alderen 28, 31 og 35 år, der alle er bosiddende i Aalborg.

Det oplyser den ansvarlige for politiets efterforskning, politikommissær Mikkel Brügmann i en pressemeddelelse.

Og det skulle vise sig at være en fornuftig beslutning.

- Ved ransagningen fandt vores efterforskere nemlig formodede tyvekoster fra mindst tre indbrud i privat beboelse. Vi fandt også en del blankvåben og en stor mængde fyrværkeri, siger politikommissæren.

Han tilføjer, at der ved ransagningen hos den 28-årige mand blev fundet seks skydevåben samt en del ammunition.

- Vi er meget tilfredse med resultatet af aktionen i går. Nu håber vi, at de mange formodede tyvekoster kan genforenes med deres rette ejerfolk, ligesom vi har fået fjernet skydevåben fra det offentlige rum, siger Mikkel Brügmann.

Den 28-årige mand blev tidligere i dag fremstillet i et grundlovsforhør i Retten i Aalborg, hvor han blev fængslet i foreløbig fire uger. De to øvrige mistænkte mænd er løsladt, men politiet opretholder sigtelsen for blandt andet indbrud mod dem.