Arkiv. Foto: Per Frank Paulsen (Arkivfoto)

Politiet advarer om glat føre: Flere uheld i landsdelen

Nordjyllands Politi advarer om glatte veje tirsdag morgen, efter landsdelen har været ramt af en stribe færdselsuheld.

Nordjylland har været plaget af flere trafikuheld tirsdag morgen, og det får nu politiet til at advare om glatte veje. 

Omkring klokken 7 kørte to biler sammen på motorvej E45 i nordgående retning lige nord for Svenstrup. Bilerne kørte herefter ud i nødsporet og kunne ikke komme derfra igen. Der blev herefter hurtigt sendt en tavlevogn og vejhjælp ud for at få bilerne bugseret væk. Der var ikke nogen personskade i forbindelse med uheldet.

- Årsagen kan sagtens have været glat føre, siger Karsten Højrup Kristensen, vagtchef hos Nordjyllands Politi.

En halv time senere er den gal igen. På Hadsund Landevej i Aalborg Øst sker der et større harmonikasammenstød. Her var der igen kun tale om materiel skade, og Falck har siden været ude og rydde op efter uheldet.

- Her mistænker vi også glat føre for at stå bag, siger Karsten Højrup Kristensen.

Udover de to uheld var der også tre uheld med påkørsler. 

På Hadsundvej ramte en uopmærksom bilist en dreng i skolealderen i en højresvingsulykke i et lyskryds. Drengen er kommet lettere til skade, men der skete ikke noget alvorligt. 

Klokken 8.14 blev en knallert påkørt af en bil på Karolinelundsvej i Aalborg i en venstresvingsulykke. Knallertføreren var uskadt og forlod stedet kort efter igen. 

Klokken 8.21 blev en fodgænger påkørt af en bil i rundkørslen ved Lindholm Brygge på Thistedvej. Fodgængeren røg op på kølerhjelmen, men kom ikke noget alvorligt til skade.