Politiet efterlyser nu voldsmand

Foto: TV2/Nord

En 20-årig pige blev truet af en mand med et oversavet jagtgevær for en uge siden. Nu kommer politiet med et detaljeret signalement.

Pigens søster fik for ni dage siden stjålet sin Toyota Carina fra Vangen i Nørresundby. Dagen efter så den 20-årige, at bilen holdt på Hjørringvej ved Kridtgraven i Nørresundby.

Hun gik hen til bilen, hvor den nu efterlyste mand sad. Da hun sagde til ham, at det vist ikke var hans bil han sad i, blev han voldsomt ophidset, steg ud af bilen og grab fat i den 20-årige.

I hånden havde han et oversavet jagtgevær, som han brugte til at true pigen med. Han sagde blandt andet, at han ville skyde hende, mens han holdt geværet under hendes hage. Efter yderligere trusler og slag startede han bilen og kørte bort.

Politiet har ikke fundet gerningsmanden, og beder derfor folk om hjælp.

Signalement:

Voldsmanden beskrives som en arabisk udseendemand på cirka 25-30 år. Han er, hvad man kalder veltrænet/pumpet og mellem 185 til 188 cm. høj.

Han har sort kort hår i siderne, langt strithår i toppen som en hanekam, har skægstubbe og en stor næse. I højre øre har han en ørering med en hvid sten. Han har en piercing i venstre øjenbryn og brun-grønne øjne.

Desuden har han fire tatoveringer. En bag højre øre, der kunne ligne et A, en venstre side af halsen, ligner spidser går ned på armen mod hånden og på højre arm var der er en skorpion ved håndleddet og en grøn drage på oversiden af armen og op mod kravebenet.

Nordjyllands Politi kan kontaktes på telefon 1-1-4.

Forsiden lige nu