LIGE NU:

Politiet efterlyser voldtægtsmænd

En kvinde blev udsat for fuldbyrdet voldtægt, mens en anden kvinde blev udsat for voldtægtsforsøg under årets karneval i Aalborg.

Nordjyllands Politi efterlyser fire mænd efter en fyldbyrdet voldtægt og et voldtægtsforsøg natten til søndag. Det fortæller vagtchef hos Nordjyllands Politi Bent Højgaard.

Klokken kvart i et var en 20-årig litauisk kvinde på vej hjem til Nørresundby. På vej over Limfjordsbroen blev hun passet op af to mænd, som trak hende ned under broen. Her voldtog de hende.

Kvinden har forklaret politiet, at hun var beruset, og derfor kunne hun kun give et sparsomt signalement af gerningsmændene. Der er tale om to mørke mænd, formentlig afrikanere. Begge var 20 til 30 år. Den ene var over 170 centimeter høj og den anden under.

Ved firetiden fik politiet en anmeldelse om forsøg på voldtægt. Da en 25-årig kvinde kom gående i Korsgade i Aalborg, greb to mænd fat i hende. Hun fik vristet sig fri og søgte tilflugt i en lejlighed, der var under renovering. Her låste hun sig inde på toilettet og fik tilkaldt politiet.

Mændene beskrives som 25 til 30 år. Den ene var 180 centimeter høj og den anden 180 til 190 centimeter høj. Begge var muskuløse og havde kort, kommunefarvet hår. Mændene var klædt ud som pirater med lilla shorts og veste. Og begge havde smurt sig ind i mørk farve.

Har man oplysninger i de to sager, vil politiet gerne høre nærmere på telefon 1-1-4.