00:32

Foto: Per Frank Paulsen

1 af 2

Politiet på bar bund i sag om stjålet bankboks

Fredag morgen fandt Nordjyllands Politi den stjålne bankboks fra Spar Nord i Løgstør, men den har ikke hjulpet efterforskningen.

Bankboksen fra Spar Nord i Løgstør blev tidligt fredag fundet nær Vilsted, hvor den stod på en udbrændt bil. Et fund, der ikke overrasker politiet.

- Det var meget forventeligt, at vi ville finde bilen udbrændt. Vi var godt klar over, at det ville ske, siger Preben Møller, der er politikommisær i Vesthimmerland.

Det var en mand, der var ude og sprede salt, der fandt den udbrændte bil, og straks blev politiets teknikere sat på opgaven, men ved første øjekast har det ikke medført den store hjælp til efterforskningen.

- Teknikerne er færdige med undersøgelsen, og nu venter vi en på deres resultater, og der plejer at gå en måneds tid. Med de her udbrændte biler, så er der sjældent en masse hjælp at hente, så jeg forventer ikke, at resultaterne vil give os et gennembrud, siger Preben Møller.

Dermed står Nordjyllands Politi over for en svær efterforskning, og det får dem til at bede offentligheden om hjælp.

- Jeg håber virkelig, at vi i den her sag kan få hjælp fra offentligheden. Det vil virkelig være vigtig i den her sag, hvis vi skal komme videre, siger Preben Møller.