Politijagt i Hirtshals i nat

Foto: TV2/Nord (Arkivfoto)

En politipatrulje fra Nordjyllands Politi måtte tidligt i morges opgive at stoppe en formodet biltyv efter en længere biljagt i Hirtshals. Gerningsmanden forventes dog snart at blive pågrebet.

Lidt i 6 i morges opdager politipatruljen en mistænkelig mørk VW Touran på landevejen mellem Tårnby og Hirtshals. Då chaufføren opdager politipatruljen gasser han op, og sætter kursen mod Hirtshals med politiet lige i hælene. Herefter følger en længere biljagt rundt i Hirtshals gader inden politipatruljen er så uheldig at ramme en kantsten og punkterer. Herefter må forfølgelsen opgives.

Undervejs har politiet dog været så tæt på flugtbilen, at de har genkendt chaufføren som en 29-årig mand fra Hirtshals, som er særdeles godt kendt af politiet i forvejen. Han er endnu ikke pågrebet, men ifølge vagthavende hos Nordjyllands Politi, er det kun et spørgsmål om tid.

Herefter venter der manden et retsligt efterspil, idet han undervejs i jagten overtrådte et hav af færdselsregler. Derudover mistænker politiet også manden for at have stjålet bilen.

Forsiden lige nu