Politistruktur på plads i Himmerland

Foto: TV2/Nord

Efter længere tids debat og omstrukturering er politistrukturen i Himmerland nu på plads. Det hele træder i kraft 1. februar.

Nærpolitiet i Vesthimmerland bliver placeret på henholdsvis det tidligere rådhus i Løgstør og på Løgstørvej 14 i Aars, hvor der tidligere lå en IT-forretning.

I Løgstør bliver der fremover syv ansatte og yderligere to køresagkyndige, som vil være der efter behov. I Aars bliver der fremover seks ansatte, blandt andet lederen af hele Vesthimmerlands Nærpoliti, Jens Chr. Flensburg.

Landbetjenten i Aalestrup vil i fremtiden være tilknyttet både stationen i Løgstør og arbejde ud fra sin privatadresse.

Rebild Kommune er hidtil blevet betjent af lokalpolitiet i Aalborg. For fremtiden er Rebild Kommune underlagt lokalpolitiet i Himmerland og lederen Ole Kristensen, som holder til i Hobro. I Støvring bliver der fremover to ansatte, samt landbetjenten i Skørping, som dog ligesom i Aalestrup også fortsætter med arbejde ud fra hjemmet i Skørping.

Hovedparten af de ansatte hos Himmerlands Lokalpoliti skal sidde på stationen i Hobro. En enkelt satellit mere bliver det til i Hadsund, hvor der bliver tilknyttet fire mand til stationen på det tidligere rådhus.

Landbetjentene i Arden og Mariager fortsætter desuden med at arbejde ud fra deres sædvanlige adresser i de to byer.

Forsiden lige nu