Post smidt i containeren

Post Danmark er ramt af en pinlig sag i Aalborg, hvor et postbud har droppet et stort antal breve i en papircontainer.

Det skriver Nordjyske Stiftstidende.

Postmester Bruno Nielsen beklager episoden og kalder det "uacceptabelt", at 150 breve havnede i en container i stedet for at komme ud til modtagerne.

- Medarbejderen har handlet fuldstændig uansvarligt, og vi har taget en passende konsekvens af sagen, siger han til avisen.

Hvad det er for en konsekvens, vil postmesteren ikke gå i detaljer med. Han foretrækker at holde sagen inden for egne rækker, og det indbefatter også, at han ikke vil sige, om der er tale om en mand eller kvinde. Han oplyser dog, at der ikke er sket anmeldelse til politiet.

<b>Breve til Nørresundby</b>
Sagen går tilbage til lørdag 18. oktober i Gug, hvor en beboer i området fik øje på en papircontainer, der var væltet ud over en græsskråning ved Byplanvej.

Omkring containeren flød det med poststemplede breve til adresser i Nørresundby. Beboeren samlede stakken op og indleverede brevene i postbutikken hos SuperBest på Nøhr Sørensens Vej. Herfra blev de dirigeret videre ud til en række adresser i Nørresundby.

Postmester Bruno Nielsen kender ikke baggrunden for postbuddets handling, men han understreger, at der ikke har været en kriminel hensigt med den uheldige håndtering af jobbet.