LIGE NU:

Prica og Nomvethe ude mod Tel Aviv

AaB må klare sig uden både topscorer Rade Prica og fløjen Siyabonga Nomvethe i UEFA Cupkampen mod Hapoel Tel Aviv. De er begge ude skader.

Selvom AaB har ikke kan spille sig videre fra UEFA Cup'ens gruppespil, er der ifølge cheftræner Erik Hamrén meget på spil i kampen, og han er ikke i tvivl om at AaB-spillerne vil være topmotiverede for at slutte fodboldåret 2007 godt af.

Hapoel Tel Aviv kan med en sejr på hjemmebane over AaB i gruppespillets sidste kamp stå med gode kort på hånden for at gå videre i UEFA Cup'en. Selvom AaB ikke kan gå videre, er kampen dog stadig uhyre vigtig, understreger cheftræner Erik Hamrén.

- Vi skal løse opgaven med professionalisme, og det er jeg sikker på, vi gør. Et godt resultat i kampen mod Hapoel Tel Aviv vil være vigtigt for os, næste gang vi spiller i Europa og for dansk fodbold i det hele taget. Men der er også andet og mere på spil for os end ranglistepoint. Det handler lige så meget om stolthed og ære, fastslår han.

1 Karim Zaza, 2 Michael Jakobsen, 4 Danny Califf, 5 Jón Rói Jacobsen, 6 Steve Olfers, 7 Mattias Lindström, 8 Andreas Johansson, 9 Thomas Augustinussen, 14 Jeppe Curth, 16 Allan Olesen, 17 Benedict Vilakazi, 18 Caca, 19 Suni Olsen 21 Kasper Risgård, 23 Thomas Enevoldsen, 24 Jens-Kristian Sørensen, 30 Kenneth Stenild og 32 Ronnie Schwartz.