Pris til marmeladefabrik i Vrå

DIs Initiativpris uddelt til Fynbo Foods A/S i Vrå.

Tre virksomhedsudvidelser på fire år vidner om, at der er markedspotentiale i marmelade og guf til den gammeldaws vaffelis. Fynbo Foods A/S, med adm. direktør Richard Fynbo i spidsen, vinder DI Vendsyssels InitiativPris 2008.

- I dag kan Fynbo Foods A/S producere 25.000 tons om året, og de skal snart til at udvide for tredje gang siden virksomheden blev stiftet i 2002. Det er en imponerende vækst, som vi er glade for at kunne fremhæve med denne pris, siger næstformand for DI Vendsyssel, Peter Hvilshøj.

Siden 2002 er der blevet ansat 31 medarbejdere på virksomheden.

- Det er gået stærkt på marmeladefabrikken. Det kræver dygtighed, og den besidder de 31 folk på Fynbo Foods. Virksomheden formår at producere levnedsmidler af høj kvalitet til en god pris, og den slags belønner forbrugerne. Og ikke nok med det. Virksomheden har også den gule førertrøje på, når det kommer til at være miljøbevidste og skabe et godt arbejdsmiljø. Det er en beundringsværdig præstation, siger Peter Hvilshøj.

Administrerende direktør Richard Fynbo takkede for de pæne ord, som han straks sendte videre til sine medarbejdere.
- Det er et dejligt skulderklap at få, og jeg synes, medarbejderne fortjener det, for det er fra dem mange af initiativerne kommer fra, siger Richard Fynbo.