LIGE NU:

Professor bag sexorgier på Aalborg Universitet

Et webkamera har afsløret et sexorgie med mindst fire mænd og én kvinde på Aalborg Universitet. En af universitets professorer står, ifølge TV2/Nords oplysninger, bag flere organiserede orgier. Nordjyllands Politi undersøger nu, om der er foregået noget ulovligt.

Optagelserne af sexorgiet er optaget i et teknikrum på Aalborg Universitet. Her optræder mindst fire mænd - heriblandt en professor - iklædt munkekutter, mens de har timelang sex med en kvinde. Angiveligt deltager alle frivilligt, men er, efter TV2/Nords oplysninger, ikke vidende om, at de bliver optaget. 
Optagelserne er blevet forelagt universitets ledelse, som har overdraget billederne til Nordjyllands Politi.
- Sådan noget kan ikke finde sted, og det vil ikke finde sted mere. Og noget andet er, om der er foregået noget ulovligt, siger rektor på Aalborg Universitet, Finn Kjærsdam, til TV2/Nord.
Heller ikke bestyrelsesformand for universitetet, Lars Bonderup Bjørn, er begejstret over billederne.
 
- Det der vedkommer mig, er hvad man bruger universitetets lokaler til, og de er ikke indrettet - eller ment til at danne ramme om sexorgier. Det er ikke i orden, og det skal ikke være der, siger Lars Bonderup Bjørn til TV2/Nord.
Videoen er blevet optaget af en anonym person, som ikke selv har været en del af orgierne, men angiveligt ville påvise, at orgierne fandt sted.
Der er tale om avanceret sex på optagelserne, og der bliver brugt forskellige instrumenter under akten. Hos Studentersamfundet er man rystet over nyheden, som man ikke en gang på rygtebasis har hørt om før nu.
- Man kan måske godt frygte, at der også er noget, som er gået ud over nogle studerende. Jeg kan i hvert fald ikke lade være med at få den tanke. Og hvis det er sket,  så er det i hvert fald helt uacceptabelt, siger talsmand for Studentersamfundet på Aalborg Universitet, Lasse Olsen, til TV2/Nord.
Selve akten virker nøje planlagt. Der bliver forberedt forskellige ting i lokalet i en times tid op til sexorgiet, og efterfølgende ryddes lokalet op og efterlades tomt.
Ifølge TV2/Nords oplysninger, så har denne form for sexorgier fundet sted på universitetet over en længere periode i et teknikrummet, som befinder sig i en kælder et sted på Aalborg Universitet.
Professoren, som står bag de organiserede sexorgier, har fået en påtale, men får lov til at fortsætte som ansat.
- Hvad folk foretager sig frivilligt i deres fritid det har vi jo ikke noget med at gøre som universitet. Vi har ansvaret for universitetets lokaler, og dem må man ikke misbruge, siger rektor Finn Kjærsdam til TV2/Nord.