LIGE NU:

Psykologhjælp efter bankrøveri

Sparekassen Dronninglunds 10 ansatte fik i aftes psykologhjælp efter banken var udsat for røveri.

10 ansatte i Dronninglund Sparekasses hovedsæde modtog i aftes psykologhjælp for at komme sig over et røveri. Det oplyser DR Nordjylland.

- De har ikke lidt fysisk skade, men er voldsomt chokerede, oplyser direktør Birger Haaning.

Tre maskerede mænd brød kort efter lukketid ind i sparekassen ved at smadre en termorude på bagsiden med en palle. Den ene holdt vagt, mens de to andre stormede ind i selve kundeområdet.

- De tog nogle penge, der lå på skranken. Pengene var på vej i boksen. Det har chokeret medarbejderne utroligt meget at skulle opleve det. Allerede inden røverne kom ind i lokalet, fik de et chok over det kæmpe brag, det gav, da de smadrede termoruden,, forklarer Birger Haaning.

De tre røvere sagde intet under røveriet. Men de havde en truende adfærd og de ansatte vidste med det samme, at der var tale om et røveri.

- De havde et meget stort koben med, som de prøvede at bryde en af vores bokse op med. Men det lykkedes ikke for dem, hvorefter de forsvandt igen, siger Birger Haaning.

De tre mænd forsvandt formentlig i et køretøj, der holdt på Falkevej. De to bar sorte softshell-jakker, den tredje en brun jakke. Det røvede beløb er en hemmelighed.

/Ritzau/