Seneste nyt:

Pulverbreve til Jyske Bank standset hos postvæsenet i Aalborg

Ukendte gerningsmænd har sendt breve med hvidt pulver til afdelinger af Jyske Bank i Midt-, Vest og Nordjylland

Nordjyllands Politi og deres kolleger hos Midt- og Vestjyllands Politi undersøger i øjeblikket indholdet og sammenhængen mellem en række pulverbreve, der er sendt til Jyske Banks afdelinger i Holstebro og Kjellerup.

Der er også sendt pulverbreve til to afdelinger på Thulebakken i Aalborg og i Frederikshavn, men de blev begge standset af postvæsenet på hovedpostkontoret i Aalborg, inden de nåede at blive uddelt, oplyser vagtchef ved Nordjyllands Politi Fastergaard til TV2Nord.

- Vi har nu haft Biokemisk Beredskab ude og tage prøver af pulveret, og vi regner med at have svar på analyserne en gang fredag, siger han. 

De mistænkelige breve blev opdaget i Aalborg ved, der dryssede hvidt pulver ud af det ene brev. Politiet blev alarmeret, og de berørte medarbejdere blev observeret i et stykke tid, inden de fik lov til at forlade stedet. Brevene blev med det samme isoleret, indtil politiet kunne overtage håndteringen af dem, lyder det fra Poul Fastergaard.

Det er endnu for tidligt med sikkerhed at konkludere, der er sammenhæng mellem de fire breve. 

Kun i Holstebro nåede en Jyske Bank-ansat ved 16-tiden torsdag at åbne brevet, skriver TV MIDTVEST. Vedkommende er ikke ikke blevet dårlig siden fundet, fortæller vagtchef hos Midt- og Vestjyllands Politi Jesper Brøndum.