LIGE NU:

Rå voldssag opklaret - to fængslet

Han skulle have en lærestreg for at have smadret en rude og sovet på en sofa i et hus, der tilhører faderen til den ene af de fængslede.

Sådan lød forklaringen i grundlovsforhøret, da to mænd på 23 og 38 år blev fremstillet sigtet for vold af særlig rå og farlig karakter og for at have bortført og tilbageholdt en 33-årig fælles bekendt.
De to mænd, der nu er fængslet fire uger frem, erkender det meste af det, de er sigtet for, men den 38-årige nægter at have slået.
Det har den 23-årige derimod, han erkender, at han blev provokeret af, at den 33-årige havde smadret en rude i faderens hus og nærmest var flyttet ind.
Den 23-åriges far sidder i fængsel, og derfor var huset tomt. Den 23-årige mand erkender, at han har banket den 33-årige bekendte, først på en adresse, siden tvang han ham ud på scooter og over på adressen på Vodbindervej, hvor han blev spærret inde i et udhus. Her fik han flere bank, han blev bundet fast med tape til en stol, fik en strømpe proppet i munden og fik tape over, og så blev han forladt.
Det var, sagde den 23-årige mand i dag i grundlovsforhør, hans mening, at komme tilbage og se til manden, der var bundet fast og låst inde, men han fik i løbet af eftermiddagen at vide, at den 33-årige selv var sluppet fri og politiet var blevet tilkaldt.

De to sigtede er begge fra Asaa-området.
Den ene er stukket af fra afsoning på Kragskovhede Statsfængsel. Begge er nu fængslet - fire uger frem.