Der er masser af såkaldte fremmedlegemer i den knuste beton som Aalborg Kommune har lagt ud på stierne i Østerådalen. Foto: Per Frank Paulsen.

Rådmand vil have byggeaffald væk fra stierne

Ansvarlig rådmand fortsat tavs i sag om byggeaffald på stierne i Aalborg Kommune.

TV2/Nord fortalte i går, at Aalborg Kommune nu anklages for ulovlig deponering af byggeaffald på stierne i Øster Ådalen. Det er ikke lykkedes at få Mariann Nørgaard (Venstre), Rådmand i Teknik- og Miljøudvalget i Aalborg Kommune, til at forklare, hvorfor der hældes glasskår og andre skarpe genstande på stierne.

Thomas Kastrup-Larsen (S), borgmesterkandidat og formand for udvalget for Sundhed og Bæredygtig Udvikling siger til gengæld åbent, at skidtet skal væk

- Det er grotesk. Byggeaffald hører slet ikke hjemme på et rekreativt område. Jeg vil tage sagen op med rådmand Mariann Nørgaard, siger Thomas Kastrup-Larsen.

chefen for Aalborg Kommunes entreprenørenhed, Hans Tophøj, sagde forleden til TV2Nord, at man kunne overveje kun at bruge byggeaffald på nogle af stierne

- Men det behøver de slet ikke at overveje. Kabler, glasskår og søm skal slet ikke bruges der. Aalborg Kommune har råd til kvalitet, når det gælder rekreative områder, siger Thomas Kastrup-Larsen.