Ramasjang forlader Aalborg

DR's populære børneprogram sender live fra Aalborg for sidste gang torsdag den 16.

I mere end et år har DR's børneprogram, Ramasjang, haft live-studie på biblioteket i Aalborg. Men fra den torsdag den 16. december slut.

For at markere afskeden laver Ramasjang en landsdækkende pakkeleg. Børn i Aalborg opfordres til at aflevere med en lille hjemmelavet eller brugt gave, som lægges i kassen til Ramasjang Live senest d. 15. december på Hovedbiblioteket eller senest d. 8. december på Hals bibliotek. Kasserne ender i studiet, hvor værterne bytter rundt på gaverne og putter nye i. Børnene kan så trække en ny gave op af kassen, når den kommer retur til biblioteket. Den nye gave kan være lavet af en barn i den anden ende af landet eller være en gave, som Ramasjang værterne har puttet i kassen. Bibliotekar og projektkoordinator Lea Korshøj Christensen fortæller

-Man kan være heldig og ende med en rigtig god pakke, men vær forberedt på, at man kan ende med en lille prinsessekrone, selvom man hader prinsesser og meget hellere vil have en fodbold. Sådan er det bare, når Danmarks største pakkeleg går i gang.