Foto: privat foto

Reaktioner på guldtriumf

Glæde internt og respekt eksternt.

Aalborg Håndbold vandt i aftes det danske mesterskab efter en samlet sejr over KIF Kolding København på 58-47. For en af holdets bærende kræfter sæsonen igennem Mads Mensah Larsen, var det den anden guldmedalje i træk, da han også sidste år vandt med AG København. Alligevel vægter denne noget højere.

- Det er noget helt andet end sidste år. Jeg føler, at jeg har haft en større rolle på det her hold. Vi har haft et godt kollektiv, og så har vi haft tre mand, som har spillet helt fantastisk. Ole Erevik, Kristian Kjelling og Johan Jakobsson, siger Mads Mensah Larsen.

Finalemodstanderne fra KIF Kolding København var forud for sæsonen favoritter til at gå hele vejen, men i finalen kom de i begge kampe til kort mod et velspillede Aalborg-mandskab.

- Om slutspillet må vi sige, at Aalborg toppede på det rigtige tidspunkt, mens vi ikke toppede til sidst. Sådan er modellen i Danmark med et slutspil, som afgør det hele. Det er fint nok, men det passede altså ikke os i år, siger KIF Kolding København-træner Peter Bredsdorff-Larsen.

Mandag eftermiddag kan guldvinderne se frem til at blive hyldet, når Aalborg Byråd ønsker dem tillykke med mesterskabet i byrådssalen på Medborgerhuset.