LIGE NU:

Region Nordjylland har fundet ny regionsdirektør

Region Nordjylland har fundet afløseren for Svend Særkjær, der fratrådte stillingen ved årsskiftet.

Region Nordjylland har fundet sig en ny direktør. Den tidligere direktør Svend Særkjær fratrådte sin stilling ved årsskiftet, da han fik samme direktør stilling hos Region Hovedstaden. 

Valget som afløser er faldet på Christian Boel. 

- Jeg er enormt glad for at kunne byde Christian Boel velkommen som regionsdirektør i Region Nordjylland. Han er en meget kompetent topleder med stor erfaring især i forhold til sundhedsområdet og regionerne i særdeleshed, fortæller regionsrådsformand, Ulla Astmann (S). 

Christian Boel er ny regionsdirektør i Region Nordjylland. 
Christian Boel er ny regionsdirektør i Region Nordjylland. 
Foto: Niels Åge Skovbo

Christian Boel kommer fra en stilling som koncerndirektør i Region Midtjylland. Han har arbejdet indenfor sundshedsområdet siden 1994. Han har stiftet bekendtskab med både det private og offentlige sundhedsområde, der blandt har sendt ham forbi stillinger i Favrskov Kommune, Danida, Rambøll og senest Region Midtjylland. 

- Jeg er stolt og begejstret over at blive en del af holdet i Region Nordjylland. Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang, hilse på og lære organisationen og samarbejdspartnere at kende. I fællesskab løfter vi vigtige samfundsopgaver for patienter og borgere i den nordjyske region, og der er høje forventninger til at vi leverer høj kvalitet og sammenhæng i opgaveløsningen både nu og i fremtiden, fortæller Christian Boel. 

Christian Boel tiltræder stillingen som regionsdirektør 1. april. Ind til da er det konstituerede regionsdirektør Roeland Løfberg, der varetager stillingen.