Regionsdirektør konstitueret

Forretningsudvalget i Region Nordjylland valgte mandag 16. marts at indstille regionens økonomidirektør Anders Boje til konstituering som regionsdirektør og samtidig opslå stillingen snarest muligt. Regionsrådet tager stilling til konstitueringen på mødet

<b>Fra økonomidirektør til regionsdirektør</b>
Politikerne i forretningsudvalget valgte at indstille regionens økonomidirektør Anders Boje som konstitueret regionsdirektør og samtidig fremskynde processen med et hurtigt opslag.

- Anders Boje har tidligere vist gode takter som konstitueret regionsdirektør, og derfor indstilles han til i en periode at lede direktionen. Det næste bliver, at vi laver aftale med et konsulentfirma, der skal hjælpe med rekrutteringen af en ny regionsdirektør, siger Ulla Astman, regionsrådsformand.

<b>Rekrutteringdsproces og udvalg</b>
Forretningsudvalget valgte på dagens møde, at de på næste møde 30. marts vil snakke om rekrutteringsprocessen og hvem, der skal sidde i ansættelsesudvalget.

<b>Mødet 14. april</b>
Regionsrådet får derefter et punkt på dagsordenen 14. april, der vil handle om godkendelse af Anders Boje som konstitueret direktør og orientering om den videre proces.

<b>Også konstitueret tidligere</b>
Anders Boje har tidligere været konstitueret i stillingen som regionsdirektør i perioden fra marts 2008 til august 2008.