Foto: (Arkivfoto)

Rekord: Nordjylland hurtigst til at svare på patientklager

Kun fire dage bruger klinikkerne i Nordjylland på at levere Patienterstatningen oplysninger - gennemsnittet er 36 dage.

Flot rekord til Nordjylland. Regionshospital Nordjylland, der dækker over akuthospitalerne i Hjørring og Thisted, hospitalet i Frederikshavn, Neuroenhed Nord i Brønderslev og Gigt- og Rygcentret i Skagen, er landets hurtigste til at levere svar, når patienter efter en behandling klager til Patienterstatningen.

Fire dage bruger klinikkerne på Regionshospital Nordjylland i gennemsnit på at levere de svar, Patienterstatningen efterspørger, når en patient klager.

-Vi er stolte af, at vi også her leverer patienterne en god service, sådan som vi i forvejen gør det, når vi udreder, behandler og plejer vores patienter siger lægefaglig direktør Claus Brøckner Nielsen, Regionshospital Nordjylland.

Gennemsnittet på alle hospitaler ligger på 36 dage og det langsomste hospital bruger i gennemsnit 60 dage på at levere svarene.

- Vi har også i dag rost vores medarbejdere for den flotte rekord. Vi har et meget højt niveau på alle servicefunktionerne, og vi arbedjer hver dag på at hjælpe patienterne bedst muligt. Også når de føler et behov for at klage over det, de har oplevet hos os, siger Claus Brøckner Nielsen.