Sneen breder sig i Vendsyssel og resten af landet, som efterhånden ligner et sandt julekort. Her er det Sæby, der har fået et dekorativt drys. Foto: Jesper Christiansen TV2/Nord

Foto: Jesper Christiansen TV2/Nord

1 af 2

Rekordkold morgen: -6,8 grader målt i Thy

Tirsdag morgen blev den hidtil koldeste i dette vinterhalvår - i Vestervig i Thy blev temperaturen målt til -6,8 grader.

Har du haft brug for at skrue op for radiatoren i soveværelset eller at finde et ekstra tæppe i nat, har der været rigtig god grund til det. Natten og tirsdag morgen er nemlig den hidtil koldeste, der er målt dette vinterhalvår, og det har været bidende koldt i stort set hele landet, skriver vejret.tv2.dk.

Det skyldes en iskold nordøstenvind og klart vejr, som har fået temperaturen langt under frysepunktet. Koldest i Nordjylland har det været i Vestervig i Thy, hvor kviksølvet faldt til -6,8 grader. Det slår dog ikke temperaturen målt i Karup, hvor den sagde -7,7 grader.

Det kan dog nå at blive endnu koldere i løbet af formiddagen, skriver vejret.tv2.dk, før det vender og bliver en anelse mildere senere på dagen.