Reparation af Stena-færge er forsinket

Stena Jutlandica bliver ikke færdig til tiden. Afgangen fredag morgen fra Frederikshavn bliver aflyst. Foto: Per Frank Paulsen

Stena Jutlandica bliver ikke færdig med reparationerne til tiden. Morgenafgangen fra Frederikshavn den 7. august er aflyst.

Der var stor dramatik ombord, da Stena Jutlandica for to uger siden kolliderede med tankskibet 'Ternvind' ud for indsejlingen til Gøteborg.

Siden er færgen blevet nødtørftigt repareret i Sverige for siden at sejle til Odense, hvor de sidste reparationer bliver lavet på FY Yards.

- Det er ikke lykkedes værftet at blive færdig i tide, så Stena Line må aflyse morgenafgangen 8.15 fra Frederikshavn. I stedet for bliver første sejlads med Stena Jutlandica fra Götebord klokken 12.15 samme dag, oplyser Carl Mårtensson fra Stena Lines svenske afdeling.

- Vi har forsøgt at kontakte alle gæster berørt af Stena Jutlandicas aflysninger. Vi takker for jeres forståelse for situationen. Skulle der være enkelte, som endnu ikke er blevet kontaktet, bedes I kontakte kundeservice snarest for ombookning af billetter på 96 200 200, skriver Stena Line på hjemmesiden.

Forsiden lige nu