Rikke Olsen forlænger med VEB

Doublespilleren Rikke Olsen Siegemund fortsætter karrieren i Vendsyssel Elite Badminton. Parterne er netop nået til enighed om en ny kontrakt.

Vendsyssel Elite Badminton må dog undværre Rikke Olsen Siegemund i sæsonens første kampe. Doublespilleren er nemlig gravid og venter sit andet barn. Går alt efter planen, er den rutinerede VEB-spiller klar til comeback senest i begyndelsen af januar 2009.

- Rikke havde netop fået sit første barn, da vi skrev kontrakt med hende for et år siden. Hun ved derfor, hvad der venter hende, og med Rikkes træningsiver og seriøsitet er vi sikre på, at hun kommer tilbage i topform, siger VEB's sportschef, Peter R. Jensen.

Rikke Olsen Siegemund er uden sammenligning den mest vindende spiller i VEB. Hun har vundet et utal af medaljer ved VM, EM, DM og All England. Hun imponerede senest ved DM i Frederikshavn i februar. Her kvalificerede hun sig sammen med Mette Schjoldager til semifinalerne i damedouble. Parret besejrede i første runde de nykårede europamestre, Kamilla Juhl og Lene Frier.