LIGE NU:

Ringere borgerservice

Efter kun 10 uger har Aalborg Kommune nu planer om nu skære kraftigt ned i åbningstiderne i tre borgerservicecentre i de gamle Hals, Sejlflod og Nibe Kommuner. Forslaget bliver mødt af stor modstand

Borgerne i den gamle Hals Kommune kan efter påske nemt risikere at blive mødt af en lukket dør til borgerservicecentret i Gandrup. Fra at have åbent 20 timer om ugen - kl. 9-13 på alle hverdage - så lægger et forslag fra borgmesterforvaltningen i Aalborg kommune op at der kun skal være åbent en enkelt dag i to timer.

- Det er simpelthen noget svineri med den her dramatiske nedskæring, siger Helle Jacobsen, en af flere utilfredse borgere TV2/Nord mødte lørdag eftermiddag uden for borgerservice i Gandrup.

Ikke kun borgerne er utilfredse med at borgerservicebutikken i Borgergade kun skal have åbent to timer om ugen. Flere politikere, der bor i kommunens yderområder, er også forbavset over forslaget.

- Efter kun 10 uger med servicecentret er det meget tidligt allerede nu, at begynde at lukke noget af det man lovede borgerne inden kommunesammenlægningerne, siger det konservative byrådsmedlem Gert Andersen fra Vester Hassing.

Også i borgerservicecentrene i Nibe og Storvorde påtænkes det, at skære åbningstiden ned til kun to timer en dag om ugen. I gennemsnit har der hidtil været 111 personlige henvendelser om ugen i Nibe. 45 i Storvorde og 54 i Gandrup.

Mandag skal partierne bag budgetforliget i Aalborg Kommune drøfte embedsmændenes forslag om de stærkt reducerede åbningstider.

tuk2

play Krom og gejl: Trehjulet knallert-kærlighed

40_percent

play Jammerbugt FC sejrer mod Middelfart: God chance for oprykning til 1. division

PH 070521 Tvang i psykiatrien Still

play Marina var psykiatrisk patient: - Tvang reddede mit liv

Teststeder

play Kolossale køer ved teststeder: Nu reagerer regionen

tuk2

play Krom og gejl: Trehjulet knallert-kærlighed

40_percent

play Jammerbugt FC sejrer mod Middelfart: God chance for oprykning til 1. division

Til forsiden

Til forsiden