LIGE NU:

Rockernes fredsaftale usikker

Uro i rockermiljøet kan betyde, at fredsaftalen mellem Bandidos og Hells Angels hænger i en tynd tråd. Men Nordjyllands Politi lader sig ikke påvirke af rygterne om den brudte aftale.

Det skriver Nordjyske.dk

Uroen i rockermiljøet er denne gang startet i Esbjerg. Her har Bandidos åbnet en afdeling, selv om den rivaliserende rockergruppe Hells Angels i forvejen er repræsenteret i byen. Og balladen kan vise sig at sprede sig til andre byer, hvor der er rockerborge.

Det er vicepræsidenten i Bandidos, Michael "Kokken" Rosenvold, der til Jydske-Vestkysten har oplyst, at fredsaftalen fra 1997 mellem de to rockergrupper ikke gælder længere.

Hells Angels-medlemmet Jørn "Jønke" Nielsen afviser, at fredsaftalen med Bandidos er forkastet. Til gengæld henviser han til, at en anden aftale mellem Bandidos og Hells Angels er brudt på grund af tidligere begivenheder i Aalborg.

Den udmelding ryster dog ikke Nordjyllands Politi.

- Vi forholder os ikke til udtalelser om fredsaftaler, men til den konkrete situation. Der har ikke været voldelige konfrontationer mellem de to grupper i nogen tid. Det skyldes blandt andet, at de har et afklaret forhold til hinanden, og at mange af dem er fængslet, siger politikommissær Allan Overgaard til Nordjyske.dk