LIGE NU:

Rød skole i Aalborg

Socialdemokraterne i Region Nordjylland og i Aalborg Kommune åbner Rød Skole for partimedlemmerne. Der arrangeres tre møder for de nordjyske socialdemokrater med fokus på den voksende ulighed i Danmark.

Skolen åbner 21. april
Skoleinspektør Inge Kjær Andersen, der er nordjysk partistyrelsesmedlem åbner skolen den 21. april i 3Fs lokaler i Aalborg.
Der afholdes i alt tre skoledage for de nordjyske partimedlemmer.

Fokus på ulighed
Det gennemgående tema bliver den voksende ulighed i Danmark.

- Efter folketingsvalget hvor vi tydeligvis ikke var gode nok til at komme ud til vælgerne med vores politik, er der brug for en ny strategi. Det er et vigtigt skridt i den forbindelse, er at vi som medlemmer inddrages og tager ansvar. Det er vigtigt, at Socialdemokraternes medlemmer inddrages aktiv i både den politiske og strategiske udvikling af partiet. Derfor starter vi nu Rød Skole, hvor alle medlemmer kan deltage, og hvor alle kan bidrage. Det er vigtigt med debat, vi kan ikke bare lade ansvaret være op til vores ledelse og de folkevalgte, siger Inge Kjær Andersen.

Tre møder - tre emner:
21.april med fokus på Integration. Folketingsmedlem Bjarne Laustsen er underviser.
14.maj med fokus på boligpolitik. Folketingsmedlem og boligpolitiskordfører Sophie H Andersen er underviser.
3.juni socialdemokraternes platform. Folketingsgruppens formand Carsten Hansen er underviser.

Fyraftensmøder
Møderne er fyraftensmøder der foregår i tidsrummet 17.30 - 19.30

Rapport til ledelsen
Efter afholdelsen af de tre møder, vil der blive leveret en samlet rapport til ledelsen af socialdemokraterne med de nordjyske partifællers holdninger og bud på den fremtidige politik.

Rapporten vil blive udarbejdet af de tre initiativtagere, Inge Kjær Andersen, Nordjysk Partistyrelsesmedlem og medlem af Vejgaard vælgerforening, Lene Jakobsen, næstformand Fællesledelsen i Aalborg Kommune og formand for Sundby-Hvorup vælgerforening og Mogens V. Pedersen, Formand for socialdemokraterne i Region Nordjylland.