LIGE NU:

Rørende og sjovt: Se eller gense musikken og komikken fra Årets Nordjyde

Det var både sjovt og musikalsk, da Årets Nordjyde løb af stablen på Vendsyssel Teater.

Årets Nordjyde er først og fremmest en hyldest af de nordjyder iblandt os, der gør noget godt for andre. Men det er også et show med masser af god underholdning. Og i år var ingen undtagelse.

Herunder kan I se eller gense optrædenderne fra Årets Nordjyde, der både inkluderer komik med nordjyske Mikkel Rask og en urpremiere på et helt nyt nummer med Laura Mo.

Trash

Med skraldespande og PVC-rør slog bandet Trash tonen an til et energifyldt og musikalsk show på Vendsyssel Teater. Se eller gense deres to optrædender her.

 
 

Laura Mo

Nordjyske Laura Mo der, selvom hun er helt alene på scenen med sin guitar, kan fylde selv de største rum med sin fantastiske stemme, spillede til Årets Nordjyde sit store hit Steppebrand - og så spillede hun for allerførste gang nogensinde det helt nye nummer Der kommer en dag. Ja faktisk udkommer nummeret først til jul, så indtil da er det kun her på tv2nord.dk, du kan høre det nye nummer.

Steppebrand
 

Mikkel Rask

Komiker Mikkel Rask, der er opvokset i Børglum, men som nu bor i København, havde taget den nordjyske selvironi med til Vendsyssel Teater - og selvom der kun var 50 publikummer i salen, var der masser af smil og grin at høre under hans to optrædender i salen.

 

 

 

Mads Toghøj

Den nordjyske troubadur Mads Toghøj spillede to numre til Årets Nordjyde: Lysets Land og Min Barndoms By, der begge er hyldester til Skagen, hvor han kommer fra. Læn jer tilbage og nyd det. 

 
 

Og så aftenens helt store stjerne

Uanset hvor musikalsk eller sjov man er, var der torsdag aften ingen der kunne pille det stjernestøv der, helt fortjent, dryssede ned over Årets Nordjyde Johnni Olesen. Se her øjeblikket, hvor han bliver udråbt som vinder af Årets Nordjyde.